Annet is Firma Leuk

Dit is Annet: kleurrijk en ondernemend. Vele dynamische jaren heeft zij binnen de zorg gewerkt. En nu is het tijd om met Firma Leuk alles samen te laten komen. Vorm, kleur, mensen, vrolijkheid, zelfstandig ondernemen en daarnaast de zoektocht naar kwalitatieve, originele, handgemaakte producten. Persoonlijk advies en contact maken Firma Leuk tot een fijne plek om te zijn en te beleven.

Kom een keertje langs

Workshops volgen

Het is mogelijk om je met een groepje van minimaal 4 personen aan te melden voor een gezellige workshop. De zijn onder andere:

• sieraden maken (onder andere werken met vilt of epoxy)
• keramiek (in 1 workshop vorm en glazuur je een werkstuk)
• handlettering
• papiervouwen

Voor meer informatie stel je vragen via het contactformulier, bel  naar 0620911402 of kom langs in de winkel op Venestraat 136 in Assen.

 

Workshop geven

Ben je ergens goed in of tenminste enthousiast over en wil je dat graag overbrengen op anderen? Bij Firma Leuk kan je ruimte huren per dagdeel. Er is water en een toilet waar je gebruik van kunt maken. Een arrangement met koffie en of lunch is in overleg mogelijk. Meer weten? Neem contact op met Firma Leuk voor de mogelijkheden.

 

Kinderfeestjes

Wil je een kinderfeestje geven in de gezellige en vrolijke winkel van Firma Leuk? Je kunt hier een leuk sieraad maken of iets mooist van klei/ keramiek ( je maakt het in de winkel dan bakken wij het in de oven en kan je het later ophalen) Meer weten? Bel, vul het contactformulier in of kom even langs .